جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل روزه: سوال شصت و یک

پرسش :

اگر نماز کسی که در صف جلو ایستاده باطل باشد نماز افرادی که پشت سر اوایستاده اند چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اقتدا در جماعت فقط به امام است ولی صفوف، حکم اتصال به امام جماعت را دارند. لذا اگر صفی به طور کامل نمازشان باطل باشد صف های عقبی که توسط این صف اتصال دارند نمازشان فرادا می شود (در صورت وجود فاصله زیاد بین دو صف) البته اتصال با بطلان نماز یک نفر قطع نمی شود و به فتوای اکثر فقها اتصال از طرف چپ و راست نیز برقرار می شود.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام