يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام | اجتهاد و تقلید: سوال چهل و هفت

پرسش :

پس از رحلت امام فقط در مورد نماز از آقای اراکی تقلید کردم و سپس بنابر بقای بر میت، تقلید از امام را ادامه دادم آیا کار من درست است؟

پاسخ :
مساله بقای بر تقلید از میت از اموری است که باید به فتوای مرجع زنده عمل کرد. یعنی اگر اعلم زنده اجازه بقا بدهد می توان باقی ماند. فعلا هم به مجتهد اعلم زنده مراجعه کنید و مطابق نظر ایشان بر تقلید از مرحوم امام و آیت الله اراکی (قدس سرهما) باقی بمانید.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام