دوشنبه، 24 آذر 1399

احکام خمس/ پرسش هشت

پرسش :

اگر بدانیم پولی که در صندوق خانوادگی است خمس آن پرداخت نشده و مسؤول صندوق نیز نداند که آن خمس داشته است و همین‌طور عضو نیز نداند که به آن خمس تعلّق می‌گرفته، آیا وام گرفتن از آن اشکال دارد؟ اگر اطلاع‌رسانی شود و خمس آن پرداخت نشود. آیا می‌توان از آن وام گرفت؟

پاسخ :
1- خیر

2- اگر عین پولی را که به شما وام میدهد متعلق خمس باشد باید به اجازه مجتهد باشد و باید خمس آن را به مجتهد داد.

​​​​​​​منبع: mojtabatehrani.com