دوشنبه، 15 دی 1399

ویروس کرونا تا چه دمایی زنده می ماند؟‌

پرسش :

ویروس کرونا تا چه دمایی زنده می ماند؟‌ آیا پختن آن را از بین می برد؟

پاسخ :
پژوهشگران می گویند که ویروس جدید کرونا می تواند در دمای ۳۷ درجه به مدت یک روز باقی بماند، اما دمای ۵۶ درجه آن را ظرف ۳۰ دقیقه می کشد. آنها فهمیدند که در دمای ۷۰ درجه ویروس ظرف پنج دقیقه از بین می رود.

سوگاوارا اریسا استاد تحصیلات تکمیلی دانشگاه خدمات درمانی توکیو می گوید که هیچ مورد تایید شده ای به آلودگی با کرونا از طریق غذا گزارش نشده چه غذا گرم شده باشد یا خیر. و این که پختن با حرارت کافی ویروس را نابود می کند.

اطلاعات ارائه شده در این پاسخ تا ۱ ژوئن 2020 است.

منبع: nhk.or.jp (سازمان پخش رادیو تلویزیونی ژاپن)