دوشنبه، 15 دی 1399

منجمد کردن ویروس کرونا

پرسش :

اگر ویروس کرونا را منجمد کنیم چه می شود؟‌

پاسخ :
سوگاوارا اریسا استاد تحصیلات تکمیلی دانشگاه خدمات درمانی توکیو می گوید با این که هنوز خیلی ناشناخته ها درباره ویژگی های این ویروس زیاد است اما یک مطالعه بین المللی روی ویروس سارس که یک نمونه دیگر از خانواده ویروس های کرونا بود انجام شده است.

طبق این تحقیق ویروس سارس وقتی در محیطی با دمای نسبتا زیاد ۵۶ درجه قرار داده می شد از بین می رفت اما توانست در دمای منفی ۸۰ درجه به مدت ۳ هفته باقی بماند.

این یعنی ویروس کرونا شاید در برابر حرارت ضعیف باشد اما در برابر سرما خیلی مقاوم است.

سوگاوارا می گوید که مثلا اگر ویروس کرونا روی سطح سبزیجات و مواد غذایی که از بیرون می خریم باشد فرض بر این است که در یخچال و فریزر به مدت طولانی باقی می ماند. بنابراین به مردم توصیه می شود تا پوشش بیرونی مواد غذایی را قبل از گذاشتن در یخچال و فریزر ضدعفونی کنند و دست هایشان را قبل و بعد از پخت و پز به خوبی بشویند. سوگاوارا می گوید که بیشتر محصولات را در صورت حرارت دادن می توان با خیال راحت مصرف کرد.

اطلاعات ارائه شده در این پاسخ تا ۱۹ ژوئن 2020 است.

منبع: nhk.or.jp (سازمان پخش رادیو تلویزیونی ژاپن)