دوشنبه، 15 دی 1399

عوارض احتمالی کرونا

پرسش :

عوارض احتمالی ویروس کرونا چیست؟

پاسخ :
جدی‌ترین پیامد کووید-۱۹ نوعی ذات‌الریه است که پنومونی آلوده به کرونای ۲۰۱۹ (NCIP) نام‌ گذاری شده است.

نتایج تحقیق روی ۱۳۸ فرد در ووهان چین که به دلیلNCIP بستری شدند نشان می‌ دهد ۲۶ درصد از کسانی که بستری شدند دچار بیماری شدید بودند و باید در ICU تحت درمان قرار می ‌گرفتند.

حدود ۴.۳ درصد از کسانی که در ICU بستری شدند به دلیل این نوع ذات الریه جان خود را از دست دادند. لازم به ذکر است کسانی که در ICU بستری شدند به طور میانگین مسن و بیشتر از کسانی که در ICU بستری نشدند دچار بیماری زمینه‌ای بودند.

تا به حال، NCIP تنها پیامدی است که مشخصا به ویروس کرونای ۲۰۱۹ مربوط می‌ شود. محققان متوجه عوارض زیر در افراد مبتلا به کووید-۱۹ شدند:

- سندرم دیسترس تنفسی حاد ((ARDS
- ضربان نامنظم قلب (آریتمی)
- شوک قلبی-عروقی
- درد شدید ماهیچه (میالژی)
- خستگی شدید
- آسیب یا حمله‌ ی قلبی
- سندرم التهابی چندگانه در کودکان که به آن سندرم التهابی چندگانه ی اطفال هم می‌گویند.

منبع: darmankade.com