پنجشنبه، 25 دی 1399

رابطه های پنهانی بانامحرم آری یا نه؟

پرسش :

دختری هستم ۱۵ سال یک سال با پسری ۱۸ سال رابطه دارم اما خوانوده هامون کاملا متفاوتن به این خاطر مادرم مخالف است، با هم بهم زدیم اما اس ام اس داد که نه دیگه اس ام اس میدم نه زنگ میزنم اما مال من باش تا چند سال دیگه بیام خواستگاری کمکم کنید چی کار کنم؟ ‎در ضمن علاقه شدیدی بهش دارم.

پاسخ :
ازدواج یک اتفاق بسیار مهم در زندگی انسان است و هر گونه انتخاب احساسی و از روی علاقه های آنی و زود گذر باعث انحراف از مسیر انتخاب معقولانه و منطقی خواهد شد متأسفانه شما قبل از اینکه وضعیت خانواده خودتان را از نظر رضایت و حساسیت های فرهنگی بررسی کنید شروع به سرمایه گذاری روانی و به وجود آمدن علاقه به طرف مقابلتان کرده اید و بعد از اینکه به صورت کامل وابسته شده اید الان دچار تعارض و سردگمی بین دل خودتان و رضایت والدین شده اید . حتی به ندای منطقی و هشدار دهنده عقلتان که به شما فریاد می زند که شما با طرف مقابلتان از نظر شخصیتی و فرهنگی و خانوادگی متفاوت هستید را هم به دلیل این وابستگی گوش نمی دهید.

قطعا یک فرد ۱۸ ساله در اوج بی ثباتی هیجانی و مانند رودی است که جزر و مد فراوانی دارد و ممکن است بعد از گذشت مدتی گرایش به فردی دیگری پیدا کند و خواهان کسی دیگر باشد قطعا یک نوجوان تا سن ۲۳ سالگی ممکن است ثبات و پایداری احساسی و هیجانی را نداشته باشد از طرفی مشکل شما آمدن یا نیامدن ایشان نیست بلکه عدم رضایت والدین به دلیل تفاوت های فرهنگی است که این عدم رضایت منطقی است که با آمدن ایشان در سال های آینده این تفاوت ها برطرف نخواهد شد از طرفی انسان ها هر چه که پا به سنین بالاتری می گذارند تغییرات شناختی به نفع عقل و منطق دارند و مشخص نیست بعد از گذشت چند سال ایشان همان احساسی را به شما داشته باشد که الان دارد و نکته دیگر بسیار از افرادی که قبل از ازدواج با شریک زندگیشان دوست بوده اند غیر از اینکه اختلافات و تفاوت های فردی، شخصیتی و خانوادگی بعد از گذشت مدتی آشکار شده و دچار ناسازگاری می شوند، از طرفی دیگر دچار شک و بدبینی و نگرانی نسبت به تعهد قبل و بعد از ازدواج توسط شریکشان هستند و گاهی این احساسات منفی در قالب رفتارهای آزاردهنده نسبت به همسرشان آشکار می شود پس شما با یک درونگری باید به سرعت از این وابستگی خلاص شوید.

منبع: www.soalcity.ir