دوشنبه، 11 اسفند 1399

در صف اوّل ایستادن شخصی که تلفظ حروفش صحیح نیست

پرسش :

اگر در صف اوّل جماعت، شخصی فاصله بشود که تلفظ حروفش نادرست است، نماز اطرافیان وی که از طریق ایشان به جماعت متصل شده‌اند چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اگر معذور باشد یا به اعتقاد صحت بخواند و اشتباه خواندن این لفظ در بین مردم متعارف باشد نمازش صحیح است؛ در فرض شک در عذر هم حمل بر صحت می‌شود. اگر صحیح هم نباشد، چنان‌چه بیش از مقدار مجاز بین مأمومین فاصله نیندازد، مانع اتصال نیست.

منبع: zanjani.net