دوشنبه، 11 اسفند 1399

دوران امر میان فضیلت زمان و درک جماعت

پرسش :

آیا نماز جماعت بعد از وقت فضیلت، برتر از نماز فرادا در وقت فضیلت است؟ اگر نماز جماعت قبل از وقت فضیلت خوانده شود، چه‌طور؟

پاسخ :
در فرض نخست، نماز فرادا افضل است. در فرض دوم، برتری یکی بر دیگری معلوم نیست ولی از آنجا که متعارف شده نمازها پشت سرهم خوانده شود و خطر نسیان در تفریق است، بهتر است بین دو نماز جمع شود.

منبع: zanjani.net