دوشنبه، 11 اسفند 1399

شکستن نماز برای درک نماز جماعت

پرسش :

اگر شخصی مشغول نماز واجب باشد و نماز جماعت برپا شود آیا می‌تواند برای درک فضیلت جماعت نمازش را بشکند؟

پاسخ :
اگر مشغول نماز سه یا چهار رکعتی باشد و هنوز به رکوع رکعت سوم نرفته و بترسد که اگر نماز را تمام کند به جماعت نرسد، جایز بلکه مستحب است به نیّت نماز مستحبی نماز را تمام کند و به جماعت برسد و اگر با تمام کردن نماز مستحبی هم نمی‌تواند خود را به جماعت برساند، نیتش را به نماز مستحبی برگرداند و نماز را بشکند و خود را به جماعت برساند.

منبع: zanjani.net