چهارشنبه، 25 فروردين 1400

معلوم نبودن شیء نجس

پرسش :

اگر شخصی یکی از دو ظرف یا دو لباس نجس را آب بکشد و فراموش کند که کدام را تطهیر نموده است، آیا می‌تواند از ظرف‌ها ‌‌‌استفاده نماید یا با لباس‌ها ‌‌‌نماز بخواند؟ و اگر چیز دیگری با رطوبت به یکی از آن دو برخورد کند، پاک است؟

پاسخ :
در فرض سؤال، اگر چیز دیگری فقط با یکی از این دو ظرف یا دو لباس ملاقات کند، نجس نمی‌شود. اگر بخواهد از این لباس در چیزی که شرط آن طهارت است، استفاده کند، مثلاً با آن نماز بخواند، باید در هر دو لباس، نماز را تکرار کند؛ ولی از هیچ یک از ظرف‌ها ‌‌‌نمی‌تواند برای خوردن و آشامیدن یا وضو استفاده کند.

منبع: zanjani.net