چهارشنبه، 25 فروردين 1400

وطی حیوان حلال‌گوشت توسط حیوان یا انسان نابالغ

پرسش :

آیا وطی حیوان حلال‌گوشت، توسط حیوان دیگری غیر از جنس خودش از حلال‌گوشت یا حرام‌گوشت یا توسط انسان، در حکم مسائل مربوط به بول و غائط و گوشت آن حیوان تأثیر دارد؟

پاسخ :
حیوان حلال‌گوشت، به وطی حیوان دیگر، حرام نمی‌شود؛ ولی درصورتی‌که انسان -هرچند بالغ نباشد- حیوان حلال‌گوشتی که خوردن شیر و گوشت آن مرسوم است را -نعوذ بالله- وطی کند گوشتش حرام شده و بول و سرگین آن نجس می‌شود. هم‌چنین است بچۀ آن حیوان‌که در هنگام نزدیکى در شکم حیوان بوده یا پس از آن تولید شود.

منبع: zanjani.net