چهارشنبه، 25 فروردين 1400

حکم مخلوط شدن موی سگ با پشم گوسفندان

پرسش :

اگر بدانیم به خاطر وزیدن باد، پشم گوسفندان با موی سگ مخلوط شده است، استفاده از این پشم چه حکمی دارد؟

پاسخ :
درصورتی‌که علم به مخلوط شدن موی سگ با پشم‌ها ‌‌‌داشته باشد نماز با لباس تهیه شده از این پشم جایز نیست اما استفاده از نمد تهیه شده و مانندآن، اشکال ندارد، مگر در صورت اطمینان به سرایت تری نجاست به محل سجده یا به لباس در حال نماز.

منبع: zanjani.net