چهارشنبه، 25 فروردين 1400

وسواس در طهارت و نجاست

پرسش :

زنی هستم شصت و پنج ساله که به دلیل انجام عمل جراحی سه بار در یک ماه، بیهوش شدم و مغزم دچار آسیب شد. تحت تأثیر این آسیب، مغزم به دلیل هورمون‌هایی که ترشح می‌کند دچار اختلال شده و عملکرد اشتباه مغز، باعث وسواس در من شده است و بارها برای طهارت، آب‌کشی می‌کنم و اصلا دست خودم نیست بلکه مغز این‌گونه فرمان می‌دهد. مرا راهنمایی کنید.

پاسخ :
اگر به ‌گونه‌ای که مردم معمولی آب کشیدن را کافی می‌دانند عمل کنید کفایت می‌کند و نمازتان صحیح است اگرچه درواقع نیز بدن یا لباستان نجس باشد.

منبع: zanjani.net