چهارشنبه، 25 فروردين 1400

تطهیر ظرف نیم‌خورده سگ

پرسش :

تطهیر دهان خوردۀ سگ چگونه است؟ آیا حکم ظرف با غیر آن تفاوت دارد؟

پاسخ :
ظرف و غیر ظرف -مانند دست انسان- که سگ لیسیده یا از آن چیز روان خورده، باید پیش از شستن خاک‌مالی شود و هم‌چنین بنابر احتیاط اگر آب دهان سگ در آن ریخته باشد.

این حکم شامل چیزهایی که به نسبت ظرف به‌طور معمول میزان کمتری رطوبت دهان سگ را جذب می‌کنند، نمی‌شود و آن‌ها را مانند سایر اشیا باید تطهیر نمود.

​​​​​​​منبع: zanjani.net