چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

نجاست دست غسل‌ دهنده

پرسش :

اگر شخصی که میّت را غسل می‌دهد، قبل از غسل، میّت را بشوید و بعد با همان دست که با بدن میّت برخورد کرده و خیس شده است، مقداری سدر و سپس کافور برداشته و در سطلی با آب مخلوط کند و مرده را غسل دهد، آیا غسل او صحیح است یا این‌که آب مخلوط با سدر و کافور، نجس می‌شود و غسل میّت باطل است؟

پاسخ :
در فرض سؤال، آب مخلوط به سدر و کافور نجس می‌شود و غسل باطل است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net