چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

غسل و تکفین شهدا

پرسش :

نسبت به پیکر شهدایی که پس از گذشت سال‌ها از جنگ یافت می‌شوند و در خط مقدم به شهادت رسیده‌اند، آیا غسل و کفن کردن ایشان جایز است یا حرام؟ هم‌چنین حکم مسأله درصورتی‌که لباس ایشان از بین رفته باشد چه حکمی دارد؟

پاسخ :
غسل شهید به‌قصد انتساب به شریعت حرام است و باید در همان لباس‌هایش دفن شود؛ کفن کردن وی روی لباس‌هایش حکم غسل وی را دارد. بله! تکفین شهیدی که لباس بر تن ندارد لازم است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net