چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

علم اجمالی به عدم غسل یکی از اجساد دفن شده

پرسش :

اگر دو یا چند میّت را به غسال‌خانه‌ای جهت غسل میّت ببرند وبعد از دفن کردن جسد، غسّال، اعلان کند که یکی از مرده‌ها ‌‌‌را (به‌طور غیر معیّن) غسل نداده است آیا باید تمام جسدها را از قبر بیرون آورند و غسل بدهند؟

پاسخ :
باید جسد‌ها ‌‌‌را یکی یکی درآورد اگر تشخیص داده شد غسل داده شود و در غیر این صورت همه غسل داده شوند؛ در هر صورت هر کاری که موجب هتک یکی از این اموات شود جایز نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net