چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

سوره‌های سفارش شده در زیارت قبور

پرسش :

در زیارت قبور اموات، چه سوره یا سوره‌هایی توصیه شده است؟ آیا خواندن سوره فاتحه هم مستندی دارد؟

پاسخ :
مستحب است کف دستش را روی قبر قرار دهد و هفت مرتبه سوره قدر را بخواند و بهتر است مطابق روایت کامل الزیارات ابتدا سوره حمد و سپس هفت مرتبه سوره قدر و پس از آن هر یک از سوره های ناس، فلق و توحید و همچنین آیةالکرسی را سه مرتبه  بخواند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net