چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

اعتبار صلوات مخصوصه

پرسش :

آیا صلواتی به مضمون «اللّٰهم صلِّ علی سیّدنا و نبیّنا محمّد و آله مَا اختَلفَ المَلَوان و تَعاقَبَ العَصران وَ کَرَّ الجَدیدان وَ استَقبَلَ الفَرقَدان وَ بَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهل بَیتِه مِنّی التَّحِیَّةَ وَ السَّلام» که از کتاب «وفورالأثر» نقل شده ذکر این صلوات ثواب ده هزار صلوات دارد، سند معتبر و موثق دارد؟

پاسخ :
این صلوات، سند ندارد، ولی خواندن آن به قصد ثواب اشکالی ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net