چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

گذاشتن انگشتان بر روی چشم در حال خواندن آیة الکرسی بعد از نماز

پرسش :

برخی از مردم در تعقیبات نمازشان سر انگشتان دست را روی چشم‌های خود قرار می‌دهند و در این حالت آیۀ الکرسی می‌خوانند؛ آیا این کار مستندی دارد؟ انجام این کار باید به نیّت رجاء باشد یا ورود؟

پاسخ :
در کتاب جنّات الخلود تحت عنوان وجع العین از قول معصومین علیهم‌ السلام منقول است که دست را روی چشم گذاشته و آیۀ الکرسی را به‌ قصد استشفا بخواند لذا انجام این کار به نیّت رجاء اشکال ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net

نظرات کاربران