چهارشنبه، 5 خرداد 1400

ذکر سجده سهو

پرسش :

در رساله فرموده‌اید در سجدۀ سهو چنان‌چه بگوید «بسم الله و بالله السلام علیک أیها النبیّ و رحمة الله و برکاته» «بسم الله و بالله و السلام علیک أیّها النبیّ و رحمة الله و برکاته» حتماً عمل به وظیفه نموده است، حال اگر کسی ذکر سجدۀ سهو را به یکی از صورت‌های زیر گفته باشد وظیفه‌اش چیست؟

پاسخ :
الف) بسم الله و بالله اللهم صلّ علی محمد و آل محمد.

ب) بسم الله و بالله و صلّی الله علی محمد و آله.

ج) بسم الله و بالله السلام علیک أیها النبیّ و رحمة الله و برکاته.

کفایت نمی‌کند. البته در مورد سوم اگر سجده‌ها را به این صورت قضا کند که بگوید «بسم الله و بالله و السلام علیک أیّها النبیّ و رحمة الله و برکاته» کافی است.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net