چهارشنبه، 5 خرداد 1400

نقص عضو و نماز استیجاری

پرسش :

آیا شخصی که کمتر از نصف انگشت شست پایش بریده شده می‌تواند نماز استیجاری بخواند؟ این شخص مقداری نماز استیجاری هم خوانده که به خاطر درد، نمی‌توانسته انگشت شست خود را روی زمین قرار دهد. حکم نمازهایی که به این ترتیب خوانده چیست؟

پاسخ :
اجیر شدنش مانعی ندارد ولی نمازهایی را که بدون قرار دادن انگشت شست روی زمین خوانده است باید دوباره بخواند و اگر مدت اجاره تمام شده اجاره نسبت به آن مقدار، باطل شده و باید دوباره اجازه بگیرد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net