چهارشنبه، 5 خرداد 1400

نماز آیات برای حائض

پرسش :

اگر خانمی هنگام گرفتن ماه یا خورشید عذر شرعی داشته باشد، آیا لازم است قضای آن را بعداً بجا آورد؟ اگر هنگام وقوع زلزله این گونه باشد چطور؟

پاسخ :
اگر هنگام کسوف یا خسوف خبردار شده یا کسوف یا خسوف کلی بوده، قضا دارد والّا قضا واجب نیست. در فرض وقوع زلزله هم باید بعد از پاک شدن و غسل نمودن، نماز آیات را به نیّت ادا بخواند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net