جمعه، 28 خرداد 1400

آیا صدا وسیما حامی یک کاندید انتخابات است؟

پرسش :

شبهه: صدا وسیما حامی یک کاندید انتخابات است و با آگهی های خود افکار مردم را تغییر می دهد.

پاسخ :
صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران مکلف است برنامه های آموزش انتخاباتی را که وزارت کشور یا هیئت مرکزی نظارت منتخب شورای نگهبان ضروری تشخیص می دهند و همچنین کلیه اعلامیه ها و اطلاعیه های مربوط به انتخابات را از شبکه سراسری یا محلی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران پخش نماید.

نامزدهای ریاست جمهوری که صلاحیت آنان توسط شورای نگهبان، تأیید و اسامی آنها از طرف وزارت کشور اعلام می گردد، هریک حق دارند به طور مساوی از صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برای معرفی و ارائه برنامه های خود استفاده نمایند. ترتیب و تنظیم برنامه تبلیغات نامزدهای انتخاباتی از طریق صداوسیما به عهده کمیسیون بررسی تبلیغات می باشد.

منبع: شبکه روشنگران فرهنگی