شنبه، 29 خرداد 1400

دائم السفر بودن در شش ماه از سال

پرسش :

شخصی شش ماه از سال با کشتی‌های تجاری به کشورهای مختلف سفر می‌کند و گاهی همسرش را نیز به عنوان میهمان با خود می‌برد، وظیفۀ او و همسرش، در خصوص نماز و روزه چیست؟

پاسخ :
نماز همسرش شکسته است و روزه‌اش صحیح نیست ولی نماز خودش تمام و روزه‌اش صحیح است مگر در اولین سفر پس از ده روز اقامت در وطن یا با قصد اقامت در غیر وطن.

​​​​​​​منبع: zanjani.net