شنبه، 29 خرداد 1400

قصد ارتکاب معصیت در اثنای سفر

پرسش :

کسی که بدون قصد معصیت مسافرت کند ولی در میانۀ راه، قصد ارتکاب معصیت در ادامۀ سفر نماید، آیا نمازش را باید تمام بخواند یا شکسته؟ آیا نمازهای شکسته‌ای که در طول راه خوانده صحیح است یا خیر؟

پاسخ :
باید نماز را تمام بخواند و نمازهایی که قبل از قصد معصیت شکسته خوانده، در صورتی که مقدار مسافتی که قبل از قصد معصیت پیموده، به مقدار مسافت شرعی بوده صحیح است والا باید آن‌ها را دوباره بخواند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net