شنبه، 29 خرداد 1400

مسافرت از محل کار به کمتر از حد شرعی

پرسش :

اگر از محل کار به مکانی بروم که از حدّ شرعی خارج نشده است ولی فاصلۀ آن مکان از محل سکونتم بیش از مسافت شرعی است و هر روز از محل سکونت به محل کارم رفت و آمد می‌کنم. حکم نماز و روزه‌ام چگونه است؟

پاسخ :
اگر فاصلۀ محل کار از وطن بیش از مسافت شرعی باشد، نماز در فرض سؤال تمام است. در غیر این صورت اگر عرفاً فاصله بین وطن تا محل کار، مسافرت حساب شود، در فرض سؤال، بین شکسته و تمام احتیاط کنید ولی اگر عرفاً مسافرت حساب نشود، چنان‌چه از اوّل قصد داشته‌اید به محل دوم بروید، نماز قصر است و الا بستگی به این دارد که مسیر محل کار تا مقصد و برگشتتان به وطن به اندازۀ هشت فرسخ باشد یا نباشد.

​​​​​​​منبع: zanjani.net