شنبه، 29 خرداد 1400

جمع آوری اموال بجا مانده در مسجد توسط متولی

پرسش :

الف) برخی نمازگزاران اموال شخصی خود را مثل سجاده و صندلی و... داخل مسجد می‌گذارند. آیا متولی مسجد می‌تواند بنابرمصالحی - اگرچه صرفاً مصلحت نظم باشد- این اقدام را ممنوع کند؟ ب) آیا می‌تواند در صورتی که به نهی او ترتیب اثر ندهند با هشدار قبلی اموال را جمع آوری کرده و بیرون مسجد بگذارد؟

پاسخ :
الف) چنان‌چه مصلحت ببیند مانعی ندارد.

ب) چنان‌چه با اطلاع قبلی و در زمانی باشد که امکان برداشتن اموال برای مالکین آن وجود داشته باشد، و مفسده‌ای بر این کار مترتب نشود، اشکالی ندارد. در غیر این صورت جایز نیست آن را در معرض تلف قرار دهد. سزاوار است به گونه‌ای عمل شود که موجب بروز اختلاف و کدورت نشود.

​​​​​​​منبع: zanjani.net