چهارشنبه، 24 شهريور 1400

املاک و موازین شرعی / خمس: سوال شش

پرسش :

شخصی برای آینده ی فرزندانش طبقه ی دوم ساختمان خود را ساخته است و در حال حاضر خودش در طبقه ی اول زندگی می کند؛ آیا طبقه دوم خمس دارد؟

پاسخ :
درصورتی که ساختن طبقه ی دوم برای آینده ی فرزندانش در حال حاضر از مخارج متناسب با شأن عرفی وی محسوب شود، آنچه به مصرف رسانده است، خمس ندارد و درصورتی که این چنین نباشد و در حال حاضر هم، نه خودش و نه فرزندانش به آن نیاز ندارند، پرداخت خمس آن واجب است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)