پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام اجاره / اجاره دادن دوباره: سوال یک

پرسش :

اگر در قرارداد به اجاره ندادن مستأجر به شخص دیگر اشاره نشده باشد، آیا مستأجر می تواند ملک اجاره ای را به شخص دیگری اجاره دهد؟

پاسخ :
اجاره دادن شییء اجاره شده به دیگری (مستأجر دوم) توسط مستأجر اول، در صورتی جایز است که موجر، شرطی مغایر آن نکرده باشد و قرینه ای هم در میان نباشد که بفهماند حق چنین کاری برای مستأجر وجود ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)