پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام خیرات و نذورات / عوض کردن نذر: سوال سه

پرسش :

نذورات و احساناتی که مردم می دهند گاهی محدود به مصرف آن در روزهای خاصّی مثل تاسوعا و عاشورا می کنند اگر پول و غذا اضافه بماند آیا می توان در جای دیگر یا روزهای آینده استفاده کرد؟

پاسخ :
باید پول یا غذا را به صاحبش برگردانند یا برای استفاده در مکان یا روزهای دیگر اجازه بگیرند و اگر برگرداندن یا اجازه گرفتن ممکن نیست، باید در نزدیک­ترین مورد به نیت نذر کننده و اهداء کننده مصرف شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)