چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

امام زمان(علیه السلام) پس از ظهور تا چه مدتي زنده خواهند بود؟

پاسخ :
رحلت حضرت قطعاً پس از پيروزي نهايي و فراگير شدن عدل و استقرار دين خدا خواهد بود؛ زيرا طبق روايات، وظيفه الهي امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)اقامه قسط و عدل است و پيامبر(صلی الله علیه وآله)فرمود: "خداوند به واسطه او زمين را پر از عدل و داد مي کند، همان گونه که از ظلم و جور پر شده است".(بحار الانوار،ج 51، ص 71).
در مورد مدت حکومت و زندگاني حضرت به روشني نمي توان سخن گفت، چرا که روايات در اين زمينه مختلف است. اما آن مقدار هست که مردم شيريني عدالت را مي‌چشند و برکات زمين آشکار مي‌شود.