چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در آیات قرآنی آمده است که برای هر ملتی یک هادی خواهد آمد. هادی مردم، بعد از حضرت عیسی(علیه السلام) و قبل از حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) ، چه کسی بوده است؟

پاسخ :
طبق اعتقاد ما هر امتی یک راهنما و هادی از طرف خداوند تبارک و تعالی دارد،« وَ إِنْ مِنْ أُمَّةٍ إِلاّ خَلا فیها نَذیرٌ»(1) (ما تو را بحق برای بشارت و انذار فرستادیم؛ و هر امّتی در گذشته انذارکننده‏ای داشته است!). اما اینکه در فاصله زمانی بین حضرت میسح (علیه السلام) و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، چه کسانی این نقش را برعهده داشتند، باید بگوئیم که اوصیاء حضرت مسیح نسل بعد نسل تا زمان ظهور و بعثت حضرت رسول خاتم (صلی الله علیه و آله و سلم) وجود داشتند که عهده دار این مهم بوده اند.
پی نوشت:
1. سوره فاطر، آیه 24.