چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

علت اختلاف بین مسلمانان در زمانی که برخی از اصحاب مانع از نوشتن وصیت توسط پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) شدند، چه بود؟

پاسخ :
گروهی متوجه وصیت پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) شده بودند و آن را با اهداف و مطامع خود معارض می¬یافتند. و به همین جهت با نوشتن وصیت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) مخالفت می¬کردند. وصیت پیامبر¬(صلی الله علیه و آله و سلم) چیزی جز تعیین سرنوشت رهبری جامعه نوپای اسلامی نبود، اگر چه این وظیفه الهی را بارها اعلام فرموده بودند، ولی با توجه به اوضاع سختی که پیش آمد، پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) احساس کردند که این وظیفه را مکتوب گرداند ولی به هر تقدیر با آن مخالفت شد.