چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

كتابهايى كه دانشجو از مال پدر خود يا از وامى كه دانشگاه به دانشجويان مى‏دهد، مى‏خرد و منبع درآمدى هم ندارد، آيا خمس دارد؟ و در صورتى كه بداند پدر خمس پول كتابها را نداده، آيا پرداخت خمس آن واجب است؟

پاسخ :
كتابهايى كه با پول وام و يا با پولى كه پدرش به او بخشيده است خريده شده، خمس ندارد مگر آنكه يقين داشته باشد كه عين پولى كه پدرش به او بخشيده متعلق خمس است كه در اين صورت پرداخت خمس آن واجب است.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری