چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر مال حرامى با مال انسان مخلوط شود، آن مال چه حكمى دارد؟ و چگونه حلال مى‏شود؟ و در صورت علم به حرمت يا عدم علم به آن وظيفه انسان چيست؟

پاسخ :
اگر يقين به وجود مال حرام در اموالش دارد ولى مقدار دقيق آن را نمى‏داند و صاحب آن را هم نمى‏شناسد، راه حلال كردن آنها اين است كه خمس آن را بپردازد، ولى اگر شك در مخلوط شدن مال حرام با اموال خود داشته باشد، چيزى بر عهده او نيست.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری