چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شخصى خانه ملكى براى سكونت ندارد، لذا زمينى خريده تا در آن خانه‏اى براى خودش بسازد، ولى چون پول كافى براى ساخت نداشته، سال بر آن گذشته و آن را به فروش هم نرسانده است، آيا خمس آن واجب است؟ و بر فرض وجوب، آيا بايد خمس پول خريد را بپردازد يا قيمت فعلى زمين را؟

پاسخ :
اگر زمين را از منفعت كسب سال خريد آن براى ساخت مسكن مورد نياز، خريده باشد، خمس ندارد.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری