چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا ملاك عدم وجوب خمس در مؤونه استفاده از آن در طول سال است يا اينكه نياز به آن در طى سال كافى است هر چند موردى براى استفاده از آن پيش نيايد؟

پاسخ :
در امثال لباس و فرش و مانند آن از چيزهايى كه هنگام استفاده، عين آنها باقى مى‏ماند، ملاك نياز به آنها است. ولى در احتياجات مصرفى روزانه زندگى مانند برنج و روغن و غيره معيار مصرف است، كه هر چه از آن از مصرف سالانه زياد بيايد خمس دارد.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری