چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

گفته مى شود كه استفاده از چادر مشكى براى خواهران مناسب نيست و مكروه مى باشد، و خواهران بايد از پوشاك روشن و رنگهاى متنوّع استفاده نمايند و دليلى ندارد كه توصيه شود خانمها كفش و مانتوى تيره بپوشند، حال سؤال اين است كه در حال حاضر و با توجّه به شرايط فعلى جامعه ما، تكليف پوشش خواهران چيست و آيا سخنان فوق و امثال آن، با توجّه به آثار و تبعات آن براى جامعه، شرعاً صحيح است؟

پاسخ :
جواب: انتخاب چادر مشكى براى زنان، و عباى مشكى براى مردان، مكروه نيست. و استفاده از رنگهاى ساده ديگر مادام كه منشأ مفاسدى نشود نيز جايز است; البتّه رنگهاى سنگين بهتر است.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول