چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

ساختمانى كه به دست كفّار تعمير شده، آيا بدون تطهير آن، احكام مسجد بر آن مترتّب مى شود؟ آيا نماز خواندن در آن ثواب مسجد را دارد؟ داخل شدن زن حائض و شخص جنب در آن چه حكمى دارد؟

پاسخ :
جواب: اگر براى مسجد وقف شود ثواب مسجد را دارد و احكام مسجد بر آن مترتّب مى شود; ولى بهتر آن است كه ظاهر آن را تا آن جا كه در دسترس است، اگر موجب خرابى نمى شود آب بكشند، يا چيزى بر آن نصب كنند كه دست با آن تماس پيدا نكند و ورود جنب و حائض در فرض وقف شدن براى مسجد، در آن جايز نيست.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول