چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

تشكيل و برگزارى كلاسهاى آموزش قرآن، احكام، آموزش هنرهاى دستى )از قبيل خيّاطى، گلدوزى( و تشكيل كلاسهاى تقويت درسى در مسجد جهت جوانان، نوجوانان و نونهالان چه حكمى دارد؟

پاسخ :
جواب: آموزش قرآن و احكام و مانند آن در مساجد بى اشكال است و به اهداف مسجد كمك مى كند; ولى آموزش خيّاطى و امثال آن، تنها در صورتى جايز است كه از ابتداى تأسيس مسجد، كلاسها در كنار مسجد براى اين كار ساخته شده باشند
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول