چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانمي كه دو همسر داشته و هر دو همسر او فوت كرده‌اند و از هر همسر صاحب دو فرزند است كه دو فرزند وي از همسر اول خدمت كرده اند و يك فرزند از همسر دوم وي نيز خدمت كرده است آيا مي‌تواند فرزند چهارمش (يعني فرزند دوم از همسر دوم) را برابر مقررات جديد در مورد معافيت چهار برادري معاف كند؟

پاسخ :
جواب: خير، ملاك محاسبه، فرزندان منتسب به پدر بر اساس مندرج در شناسنامه پدر است.