چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا سند و متن زیارت عاشورا صحیح است؟

پاسخ :
سند زیارت عاشوراء:
این زیارت را شیخ طوسی(ره) در کتاب مصباح المتهجد ص773 با این سند نقل نموده است:
"محمد بن اسماعیل بن بزیع عن صالح بن عقبه عن ابیه عن ابی جعفر (الامام الباقر) علیه السلام"
و در واقع این زیارت را امام محمد باقر (ع) به علقمه بن محمد حضرمی آموخته است.
و اما متن زیارت:
این زیارت تجدید عهد هر روزه پیروان حسین بن علی(ع) با مولای خویش است که همراه «تولی» و «تبرّی» است و خط فکری و سیاسی زائر را در برابر دوستان و دشمنان اسلام و اهل بیت، ترسیم می‏کند و اعلام همبستگی و سلم و صلح با موافقان راه حسین(ع) و اعلام جنگ و مبارزه با دشمنان حق است .
منبع: پایگاه حوزه

نظرات کاربران