چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

حوادث شكستن درب خانه بي‌بي فاطمه و ضربه زدن به او توسط عمر و همراهانش آيا درست است؟ اگر شخصي به اين اعتقاد نداشته باشد آيا عادل است؟

پاسخ :
در آثار اهل سنت مطالبي هست كه اين پديده دردآور تاريخي را تأئيد مي‌كند ولي اگر كسي با ادله خاص خود به اين نتيجه برسد كه اين واقعيت به شكل ديگري بوده است گناهي را مرتكب نشده است اما منابع اين جريان تاريخي را مي توان علاوه بر آثار اهل تشيع، در كتاب عقد الفريد ج 5 ص 12 و انساب الأشراف بلاذري ص 586، پيدا كرد.
منبع: پايگاه حوزه