چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

معروف است كه حضرت سكينه دختر امام حسين عليه السلام شعر مى گفتند و در بين شعرامرتبه و درجه اى عالى داشته اند و در مجالسى كه ايشان ترتيب مى داد شعرا شركت و ازبيانات و اشعار او استفاده مى كردند؟ آيا اين امر صحيح است يا نه ؟

پاسخ :
اول كـسيكه اخبارى در اين زمينه نقل كرده ابوالفرج اصفهانى در كتاب الاغانى مى باشد و او اگر چـه خـودش مورد اعتماد است اما از انسانهاى غير موثق و افرادكذاب نير روايت نقل كرده است و روي هم رفته در اصل اينكه حضرت سكينه شعر دوست بوده و شعرا را احترام مى كرد و در حضور او ( با كمال عفت و بدون اينكه مردها اورا ببينند ) مجالسى تشكيل مى شده , بحثى نيست , اما بعضى از اخـبـار كـه بـه مـقام و منزلت ايشان لطمه وارد كند و ايشان را ( نعوذ باللّه ) زنى غير عفيفه كه سـخـنـان سـبـك بيان مى كرده معرفى مى كند و ايشان را دعوت كننده به غنا ذكر مى كند كذب محض است و اصولا ذكر اينگونه روايات در مجامع صلاح نيست .
منبع: پرسش و پاسخ ،آیت الله محمد حسين كاشف الغطاء