چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا احمد بن محمّد بن یحیی العطار راوی موثّقی بود؟ اگر، چنانچه مرحوم خوئی درباره وی می گویند، ایشان راوی مجهولی بود، پس چطور می شود به کتاب بصائر الدرجات اطمینان کرد وقتی تمام اسناد علما به این کتاب از طریق احمد بن محمد بن یحیی العطار هستند؟

پاسخ :
احمد بن محمد بن یحیی العطار به دلیل کثرت روایات افراد ثقه از وی، ثقه است[1].
پی نوشت:
[1] . نک: هادوی تهرانی، مهدی، تحریرالمقال فی کلیات علم الرجال، ص 104.