چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

انسان چرا خلق شده است؟ انساني كه نه به دنيا آمدنش دست خودش بوده و نه از دنيا رفتنش، ماموريتش در اين دنيا چه بوده است؟

پاسخ :
الف) خالقیت پروردگار متعال اقتضا می کرد که خلق کند و دست به آفرینش بزند.

ب) نظام آفرینش نظامی حکیمانه و هدفمند است.

ج) علت غایی و هدف نهایی خلقت کائنات و پیدایش موجودات، انسان می باشد چرا که همه چیز برای او آفریده شده و او احسن المخلوقین است چنانچه خدایش، احسن الخالقین می باشد.

هـ) هدف از خلقت انسان، هرچه که باشد نتیجه اش به خود او بر می گردد نه به خداوند که او غنی مطلق است.

د) غایة الغایات و هدف اصلی آفرینش انسان، رسیدن به کمال و سعادت واقعی و دست یازیدن به مقام شامخ انسانی و راه یابی به عالم ملکوت است که این همه در پرتو شناخت و معرفت و عبودیت و بندگی آگاهانه به پیشگاه حضرت احدیت میسور و ممکن خواهد بود.

منبع: http://farsi.islamquest.net