چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مثل آزمند به دنيا مانند چيست؟

پاسخ :
امام باقر عليه‏السلام :
مَثَلُ الحَريصِ على الدُّنيا مَثَلُ دُودَةِ القَزِّ : كُلَّما ازْدادَتْ مِن القَزِّ على نَفْسِها لَفّا كانَ أبْعَدَ لَها مِن الخُروجِ ، حتّى تَموتَ غَمّا؛
حكايت كسى كه به دنيا حريص است، حكايت كرم ابريشم است هرچه بيشتر ابريشم بر خود مى‏تند ، با بيرون آمدن از پيله بيشتر فاصله مى‏گيرد تا آن كه سرانجام دق مرگ مى‏شود .
الكافي : 2 / 316 / 7