چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

برنج در میان خوراكی ها چه جایگاهی دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
الأَرُزُّ فِي الأَطعِمَةِ كَالسَّيِّدِ فِي القَومِ؛
برنج در ميان خوراكى‏ها ، به سان مهتر (رئيس) در ميان قوم است .
طبّ النبيّ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم ، ص6 و بحار الأنوار ، ج62 ، ص294

*******
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم در جايي ديگر مي فرمايند:
سَيِّدُ طَعامِ أهلِ الدُّنيا وَالآخِرَةِ اللَّحمُ ، ثُمَّ الأَرُزُّ ؛
مهتر همه خوراكى‏هاى ساكنان اين سراى و آن سراى ، گوشت و سپس برنج است .
عيون أخبار الرضا عليه‏السلام ، ج2 ، ص35 ، ح79